Salată De Mazăre Cu Ochi Negri

Salată De Mazăre Cu Ochi Negri
Salata de mazăre cu ochi negri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 244 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $1.06 pe portie. Un amestec de ulei de măsline, scallions, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Salată de mazăre cu ochi negri de Anul Nou cu măsline negre, fetan și usturoi prăjit, Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp, și Salată Edamame, fasole neagră și mazăre cu ochi negri cu vinetă de chimen.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Ungeți uleiul de măsline pe ardei și așezați-i tăiați cu fața în jos pe o bucată de folie de aluminiu rezistentă (cu marginile întoarse în sus pentru a evita picăturile.) Prăjiți până se carbonizează, scoateți-le într-o pungă de plastic resigilabilă sau o tigaie bine acoperită pentru a transpira și a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ArdeiArdei
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Pungi ZiplocPungi Ziploc
TigaieTigaie
3
Faceți vinaigreta chiar înainte de utilizare. Prin deschiderea de alimentare a unui blender care rulează, adăugați oțet și usturoi. Cu blenderul încă în funcțiune, turnați ulei de măsline într-un flux subțire lent. (Alternativ, puteți pregăti vinaigreta amestecând ingredientele într-un castron în aceeași ordine, caz în care usturoiul trebuie tocat mai întâi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Ulei De MăslineUlei De Măsline
OțetOțet
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Reveniți la ardeii grași și îndepărtați pielea înnegrită. Feliați carnea ardeilor brunoise (julienne, apoi transversal) și puneți-o într-un bol de amestecare. Îndoiți mazărea cu ochi negri scursi, scallions și pătrunjel. Se amestecă suficientă vinetă pentru a se acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
VinetăVinetă
Ceapa VerdeCeapa Verde
PătrunjelPătrunjel
ArdeiArdei
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
5
Serviți stilul familiei.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista