Salată De Mango Jicama

Salată De Mango Jicama
Salata de Mango jicama este o fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 195 calorii. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, ulei de măsline, mango și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 55%. Rețete similare sunt Salată Jicaman și Mango, Salată de Mango și Jicama, și Salată De Jicama Și Mango.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele patru ingrediente. Împărțiți verdeața între două farfurii de salată; deasupra cu amestec de jicama.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
JicamaJicama
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-un castron mic, bateți ingredientele pentru dressing; stropiți peste salate.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ciclurile Gladiator Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Ciclurile Gladiator Chardonnay
Ciclurile Gladiator Chardonnay
Aromatele sar cu adevărat din pahar. Papaya, piersici șiananas pe nas cu doar un indiciu de stejar prăjit. Nectarine și alte fructe de piatră pe înaintepalat. Arome coapte, rotunde de suc de piersici și ananas. Aciditatea moale și o textură luxuriantă se înfășoară în jurul limbii spre partea din spate a Palatului.Perechi cu arome bogate, cremoase, cum ar fi scoici într-un beurre blanc portocaliu. De asemenea, alfredo de pui, fettuccine cu fructe de mare sau orice paste înăbușite într-un sos de smântână.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate17
Revista