Salată De Mango-Căpșuni Cu Parfum De Tei
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Salata de Mango-căpșuni cu parfum de tei ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 148 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, coajă de tei, mango și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 23 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Budincă de orez cu semințe de mac cu parfum de tei cu Mango, Salată de Quinoa cu spanac tocat cu căpșuni și Mango cu vinetă de susan-Lime, și Springtime Strawberry Lime Mango Crisp (Vegan + GF) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul și 1/3 cană de apă într-o cratiță mică și aduceți la fierbere la foc mare, amestecând ocazional. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când zahărul s-a dizolvat, aproximativ 3 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Se amestecă coaja de tei și sucul; se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Amestecați căpșunile cu mango într-un castron mare.
Se adaugă siropul și se amestecă ușor până se amestecă bine. Dați la frigider cel puțin 30 de minute sau până când este gata de servit.