Salată De Mandarine

Salată De Mandarine
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan hor d ' oeuvre? Salata de mandarine ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 184 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ulei vegetal, oțet de vin roșu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tort de mandarină și mămăligă cu sirop de mandarină, Salată De Friptură De Mandarină, și Salată De Mandarine Cu Broccoli.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Broadside Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Chardonnay De Pe Malul Mării
Chardonnay De Pe Malul Mării
Aur luminos luminos. Aromele coapte de pere și nectarine arată o claritate bună și ridică drojdii fumurii și nuanțe de cereale prăjite cu aerare. Mătăsos și deschis, oferind arome concentrate de fructe de livadă și groapă completate de sugestii de fenicul și miere. Calitatea fumurii revine pe un finisaj lung și neted, care lasă în urmă o notă răcoritoare de piele de pere.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Revista