Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Salata de linte și hrișcă ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 500 de calorii, 21g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână crupe de hrișcă prăjite, frunze de maghiran, țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 82%. Rețete similare includ Salată De Prune, Portocale Și Linte ... Și Fave Five Friday: Mâncăruri Minunate De Linte, Salată de tăiței de hrișcă, și Salată De Tăiței De Hrișcă.
Instrucțiuni
1
Aduceți bulionul la fiert într-o oală mare la foc mare. Se amestecă lintea, se reduce focul la minim și se fierbe până când lintea este fragedă, dar fermă, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Scurgeți, dar rezervați lichid.
3
Transferați lintea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și Prăjire
4
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu într-o tigaie. Gatiti ceapa pana cand sunt moi si translucide aproximativ 10 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați țelină, morcovi și usturoi și continuați să gătiți până când morcovii sunt doar fragezi, aproximativ 10 minute. Se amestecă legumele în linte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
Linte
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
6
Se amestecă amestecul de condimente, maghiran, cimbru, cimbru de lămâie, chimen, ardei roșu zdrobit și cardamom. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
2 Cesti Catei De Usturoi
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Maghiran
¼ Lingurita Oregano
7
Bateti oul intr-un bol; se adaugă hrișca și se amestecă până se acoperă bine cu ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrișcă
(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și Prăjire
8
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Adăugați hrișcă și amestec de ouă. Gatiti, amestecand continuu, pana cand hrisca a absorbit oul si apare uscat, aproximativ 10 minute. Se amestecă 2 căni din lichidul de linte rezervat și se fierbe la foc mediu-mare; reduceți căldura la minim și fierbeți până când lichidul este absorbit și hrișca este moale, dar își menține forma și textura, 15 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrișcă
Linte
(Keebler)
10
Se amestecă hrișca în amestecul de linte. Condimentează cu sare, piper, 1 lingură de ulei de măsline și oțet. Se amestecă și se ajustează condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Hrișcă
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Linte
8 (U-12) Creveți
(tub Mare)
11
Se servește cald, la temperatura camerei sau răcit.