Salată de linte strălucitoare cu mere, fenicul și ierburi
Salata de linte strălucitoare cu mere, fenicul și ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 824 calorii. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 241 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați mere, cimbru, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este spectaculos. Încercați Salată De Linte Colorată Cu Nuci Și Ierburi, Salată de fasole verde-fenicul cu ierburi proaspete, și Salată de linte cu lămâie și năut cu ridiche și ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați oțetul, zahărul, sarea și piperul până când zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Suc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se adaugă uleiul de măsline și se amestecă până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Adăugați apa și amestecați pentru a slăbi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Adăugați fenicul, mărul și roșiile, aruncați pentru a combina și lăsați să stea în vinetă timp de 15 minute. În cele din urmă, adăugați lintea și ierburile proaspete și lăsați să stea încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi Proaspete
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Linte
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier