Salată de linte orzo Minty și Feta

Salată de linte orzo Minty și Feta
Salata de linte orzo Minty și Feta necesită aproximativ 2 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,29 USD pe porție. O porție conține 342 calorii, 12g de proteine, și 18g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați frunze de mentă, brânză feta, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de morcovi mentolați, fistic și feta, Salată de creveți și Feta cu pesto de migdale Mentolate, și Salată de linte și Orzo.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă ușor sărată pentru a fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați pastele și gătiți până la al dente, aproximativ 8 până la 10 minute; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
Transferați pastele într-un castron mare și amestecați în 1 lingură ulei de măsline; acoperiți și refrigerați până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Puneți lintea într-o cratiță mică, acoperiți cu apă și aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când lintea este fragedă, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Se scurge și se lasă deoparte să se răcească.
6
Combinați uleiul de măsline rămas, oțetul și usturoiul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Scoateți pastele din frigider; adăugați linte, amestec de ulei, măsline, brânză feta, ceapă roșie, mentă și mărar; se amestecă până se amestecă bine. Condimentează după gust cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
LinteLinte
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista