Salată De Linte De Vară

Salată De Linte De Vară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de linte de vară. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 326 calorii, 17g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți apă, oregano, linte și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Salată De Linte De Vară Târzie, Brânză Kasseri Prăjită Și Salată De Linte De Vară, și Plumcot, Salată De Portocale Și Linte ... Și Fave Cinci Vineri: Mâncăruri Minunate De Linte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați apa și lintea într-o oală și aduceți la fierbere; gătiți la fierbere până când lintea este fragedă, dar nu moale, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți și clătiți cu apă rece pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
3
Aruncați ușor linte, țelină și ceapă roșie împreună într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
LinteLinte
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Bateți oțetul balsamic, oțetul alb, uleiul de măsline și oregano împreună într-un bol separat; stropiți peste amestecul de linte și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Acoperiți vasul cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 1 oră, până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista