Salată De Linte De Vară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de linte de vară. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 326 calorii, 17g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți apă, oregano, linte și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Salată De Linte De Vară Târzie, Brânză Kasseri Prăjită Și Salată De Linte De Vară, și Plumcot, Salată De Portocale Și Linte ... Și Fave Cinci Vineri: Mâncăruri Minunate De Linte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apa și lintea într-o oală și aduceți la fierbere; gătiți la fierbere până când lintea este fragedă, dar nu moale, 15 până la 20 de minute.
Scurgeți și clătiți cu apă rece pentru a se răci.
Aruncați ușor linte, țelină și ceapă roșie împreună într-un castron mare.
Bateți oțetul balsamic, oțetul alb, uleiul de măsline și oregano împreună într-un bol separat; stropiți peste amestecul de linte și aruncați pentru a acoperi.
Acoperiți vasul cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 1 oră, până la 2 zile.