Salată de linte Beluga neagră cu ciuperci și vinaigretă de muștar / Hearty Feel Good Food
Salata de linte negru Beluga cu ciuperci și muștar Vinaigrette / Hearty Feel Good Food ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $2.66 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 390 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet de sherry, ciuperci g cremini, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de La Gourmande în bucătărie are 1104 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Încercați Simțiți-Vă Bine Bare De Granola Consistente, Salată De Linte Beluga, și Salată de pui, fasole Cannellini și anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați ciupercile feliate subțire și verdeața de păpădie sfâșiată și dați deoparte.
Scurgeți și clătiți lintea.
Adăugați linte la ciupercile și verdele îmbrăcați. Aruncați pentru a acoperi și a acoperi cu brânză de capră și nuci prăjite sau alune.
Adăugați sare și piper după gust și serviți.