Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Salata de legume rădăcinoase prăjite ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 164 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 67 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Un amestec de piper, ulei de măsline, frunze de pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Legume Rădăcină Prăjită, Salată de legume rădăcină prăjită cu Persimmons, și Salată de legume rădăcinoase prăjite și paste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare; adăugați 2 linguri ulei, 3/8 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Aruncați bine pentru a acoperi; aranjați într-un singur strat pe o tigaie mare cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Jeleu
Rola
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
3
Coaceți la 425 timp de 40 de minute sau până când legumele sunt rumenite și fragede, amestecând la fiecare 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Scoateți din cuptor; se răcește la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Combinați restul de 1/4 linguriță de sare, restul de 1/4 linguriță de piper, oțet, muștar, miere și usturoi într-un castron mare, amestecând cu un tel. Adăugați treptat restul de 3 linguri de ulei, amestecând constant cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Oțet
Usturoi
Piper
Miere
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Adăugați legume prăjite; aruncați pentru a acoperi.