Salată De Legume Prăjită La Foc

Salată De Legume Prăjită La Foc
Salata de legume prăjită la foc este o fără gluten și vegan garnitură. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 272 calorii. Un amestec de ardei gras, roșii, frunze ușor de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Legume Cu Roșii Prăjite La Foc, Supă De Legume Cu Roșii Prăjite La Foc, și Cioppino la grătar cu roșii prăjite la foc și piure de legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Construiți un foc de lemne * într-un grătar de tabără sau un inel de foc, folosind aproximativ 4 bușteni și niște aprinderi; lăsați să ardă până la mediu (puteți ține mâna de 5 in. deasupra grătarului de gătit doar 5 până la 7 secunde), aproximativ 1 oră. Reglați focul astfel încât să existe o zonă groasă de jar și bușteni mai mici în mijloc și bușteni mai mari în lateral.
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
2
Zdrobiți usturoiul, puneți-l într-un castron mic cu oțet și lăsați-l deoparte. Într-un castron mare, aruncați dovleceii, porumbul și roșiile cu 2 linguri. ulei, 1/2 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
OțetOțet
UsturoiUsturoi
PiperPiper
PorumbPorumb
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați ceapa în jar între niște bușteni mai mici și gătiți, rotind la fiecare 10 minute sau cam așa ceva, până când este complet negru și moale când este stors cu clești, 25 până la 40 de minute. Între timp, puneți ardeii pe jar și gătiți, întorcându-vă la fiecare câteva minute, până când sunt complet carbonizați, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
4
Transferați legumele pe o placă și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
5
Setați grătarul de gătit în poziție, dacă utilizați unul portabil. Grătiți dovleceii, porumbul și roșiile (în loturi, dacă este necesar), rotind ocazional, până când apar urme de grătar, 5 până la 35 de minute, în funcție de Distanța de la foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
6
Scoateți exteriorul înnegrit din ceapă și ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
CeapăCeapă
7
Tăiați boabele de porumb din știuleți într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Tăiați legumele rămase în felii sau fâșii, aruncând semințele; se adaugă în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Se amestecă restul de 6 linguri. ulei în oțet cu restul de 1/4 linguriță. fiecare sare și piper. Aruncați ușor cu legume, adăugați mentă și mai multă sare și piper, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
OțetOțet
MentăMentă
Ulei De GătitUlei De Gătit
10
* Sau gătiți toate legumele peste (dar nu în) un mediu (350 până la 45
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
11
foc de cărbune, adăugând 8 Brichete la fiecare 30 de minute.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista