Salată De Legume-Paste La Grătar
Salata de legume la grătar necesită aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 2104 calorii, 69G de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1 și costă 5,12 USD pe porție. Funcționează bine ca fel principal. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți la îndemână paste farfalle, dressing, legume și alte câteva ingrediente, le puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 88%. Încercați Salată De Legume-Paste La Grătar, Salată de Paste vegetale prăjite cu paste de linte de dovlecel, și Paste vegetale și Tortellini la grătar cu vinetă de busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă 1/3 cană de pansament peste legume. Acoperiți și refrigerați 1 oră.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Scurgeți legumele, rezervând marinada. Filetați legumele pe fiecare dintre cele opt frigarui metalice de 10 inci.
Periați cu marinată. Acoperiți și grătați legumele la 4 până la 6 inci de la foc mediu 15 până la 20 de minute, rotind și perindând de două ori cu marinată, până când sunt crocante.
În timp ce legumele sunt la grătar, gătiți și scurgeți pastele conform instrucțiunilor de pe pachet.
Scoateți legumele din frigarui. Aruncați legumele, pastele și restul de 1/3 cană de pansament, adăugând pansament suplimentar, dacă doriți.