Salată De Legume Cu Brânză De Vaci

Salată De Legume Cu Brânză De Vaci
Salata de legume cu brânză de vaci este o fără gluten, primar și vegetarian farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 133 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 74 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de avocado, brânză de vaci, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Salată de brânză de vaci cu brânză Feta și nuci, Salată De Brânză De Vaci, și Salată De Brânză De Vaci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron de servire, combinați primele patru ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Se presară cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista