Salată de Kale cu nuci de pin, coacăze și parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de Kale cu nuci de pin, coacăze și parmezan. Această rețetă servește 8 și costă 1,24 USD pe porție. O porție conține 209 calorii, 14g de proteine, și 12g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Un amestec de așchii de brânză parmezană, ulei de măsline, oțet de orez nesezonat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salată De Kale Cu Nuci De Pin, Coacăze Și Parmezan, Salată de varză mărunțită cu nuci de pin, coacăze și parmezan, și Salată de boabe de grâu cu dovlecei, varză, coacăze și nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați coacăzele într-un castron mic; adăugați 5linguri de oțet balsamic alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic Alb
Coacăze
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Să se înmoaie peste noapte.
3
Scurgeți coacăzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacăze
4
Bateți restul de 2 linguri de oțet alb, oțet de orez, miere, ulei și sare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Orez
Oțet
Miere
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Adăugați kale,coacăze și nuci de pin; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Pin
Coacăze
Kale
6
Lăsați să marineze 20 de minute la temperatura camerei, aruncândocazional. Se condimentează după gust cu sare șipiper.