Salată de jicama cu pui condimentat cu Chili
Salata Jicama cu pui condimentat cu Chili ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 4 porții cu 312 calorii, 27G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de suc de lămâie, jicama tăiată julienne, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 55%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată De Pui Jicama, Jicama Fries: Condimentat Doar Dreapta, și Jicama Tabbouleh și salată de pui.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Aranjați benzile de tortilla într-un singur strat pe o foaie de copt; acoperiți benzile cu spray de gătit.
Coaceți la 375 timp de 8 minute sau până la prăjit.
Combinați pudra de chili, chimenul, 1/4 linguriță de sare și piperul într-un castron mediu.
Adăugați pui, întorcându-vă pentru a acoperi pe ambele părți.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 7 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat. Mișto.
Tăiați puiul în diagonală în felii de 1/4 inch.
Combinați 1/4 linguriță de sare, suc, ulei și miere într-un castron mediu.
Adăugați benzi de jicama, coriandru și tortilla; aruncați bine. Împărțiți salata uniform între 4 farfurii; deasupra cu pui.
Garnisiți cu pene de var, dacă doriți.