Salată de insulă cu vinetă de șalotă-soia
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Salata de insulă cu vinaigretă de șalotă-soia ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 133 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet balsamic, mesclun, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Insulă Cu Vinetă De Șalotă-Soia, Salată Mesclun cu vinetă de șalotă, și Salată Cobb cu vinetă balsamică de șalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender, combinați ceapa cu oțetul, șalota, sosul de soia și ghimbirul și piureul.
Adăugați uleiul și amestecați până se omogenizează.
Se transferă într-un castron mic, se adaugă coriandru și se condimentează cu sare și piper.
Gatiti haricots verts in apa clocotita cu sare pana abia se inmoaie, 5 pana la 7 minute.
Scurgeți și clătiți sub apă rece.
Într-un castron mare, aruncați mesclunul cu avocado, mango, ardei gras, castraveți, haricots verts și pansamentul. Puneți salata pe farfurii și serviți.