Salată De Iaurt Persan

Salată De Iaurt Persan
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Salata de iaurt persan ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 75 de cenți pe porție. O porție conține 77 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Persoana 31 a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de castraveți, buruieni de mărar, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 44%. Încercați Dip de spanac persan și iaurt (Borani Esfanaj), Iaurt Cu Castraveți Persani (Maast-O Khiyaar), și Boranie Bademjan (Dip De Iaurt Cu Vinete Persane) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați iaurtul, buruienile de mărar, usturoiul, sarea și piperul. Aruncați castravetele. Acoperiți și refrigerați 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista