Salată De Homar Și Cartofi

Salată De Homar Și Cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de homar și cartofi. Această rețetă servește 6. Pentru $ 7.17 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 312 calorii, 22g de proteine, și 20g de grăsime per portie. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați vin, usturoi, scallions și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Salată de homar, porumb și cartofi, Salată de homar, porumb și cartofi cu tarhon, și Salată de homar, porumb și cartofi cu tarhon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă cu 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați 1 lingură de sare și aduceți la fierbere. Coborâți focul și fierbeți timp de 15 până la 25 de minute, în funcție de mărimea cartofilor, până când se înmoaie. (Folosesc un mic bivol de bambus pentru a le testa.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Scurgeți într-un colizor, acoperiți strecurătorul cu un prosop de bucătărie curat și lăsați cartofii să se aburească timp de 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Tăiați-le în sferturi sau jumătăți, în funcție de mărimea lor, și așezați-le într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Între timp, amestecați împreună oțetul, muștarul, usturoiul, gălbenușul de ou, 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper. În timp ce bateți, turnați încet uleiul de măsline, făcând o emulsie. Se amestecă vinul și caperele. În timp ce cartofii sunt încă foarte calzi, turnați jumătate de vinetă pe cartofi și aruncați-i ușor, permițându-le să se înmoaie de vinetă. Se amestecă ceapa, țelina, ceapa roșie și homarul și se adaugă suficientă vinetă pentru a se umezi. Rezervați orice vinetă rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
EmulsiiEmulsii
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Adăugați coaja și sucul de lămâie, tarhonul, 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper și aruncați cu grijă. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați cel puțin o oră pentru a permite aromelor să se amestece. Gustați pentru condimente și adăugați mai multe vinaigrette, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
8
Serviți la temperatura camerei.

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Homar în meniu? Încercați asocierea cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care îl puteți încerca este Etienne Boileau Petit Chablis. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Etienne Boileau Petit Chablis
Etienne Boileau Petit Chablis
Vinificat și îmbătrânit în oțel inoxidabil 100% timp de 6 luni. Dintr-o singură parcelă de viță de vie cultivată pe lut Portlandian, acesta este Petit Chablis clasic, crocant și uscat, cu fructe înainte și ușor. Culoare paie palidă. Nas concentrat cu note orale și arome delicate de citrice cu caracter de salcâm, citrice și măr pe gust. Lumină și plină de viață, cu aciditate răcoritoare și aromatice citrice persistente.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista