Salată de homar, porumb și cartofi cu tarhon
Salata de homar, porumb și cartofi cu tarhon este o fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 433 calorii, 38g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $5.07 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură scumpă pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați sare, muștar dijon, scallion și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Încercați Salată de homar, porumb și cartofi cu tarhon, Salată de homar, porumb și cartofi cu tarhon, și Salată de homar și porumb cu vinetă de tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Plonjați 2 homari vii cu capul înainte într-o oală de 8 litri cu apă sărată clocotită. Acoperiți și gătiți homarii la foc moderat la 9 minute de la intrarea în apă, apoi transferați cu clești pentru a se scufunda pentru a se răci. Întoarceți apa la fierbere și gătiți restul de 2 homari în același mod. Lăsați apa să fiarbă în oală.
Fierbeți cartofii în apă de gătit cu homar până când sunt fragede, 15 până la 20 de minute.
Transferați cu o lingură cu fante într-o strecurătoare, rezervând apă clocotită în oală.
Se fierbe porumbul în aceeași apă până când este crocant, aproximativ 3 minute, apoi se scurge.
Când homarii sunt răcoroși, îndepărtați carnea din gheare, articulații și cozi, rezervând cochilii pentru o altă utilizare.
Tăiați carnea în bucăți de 1 inch.
Tăiați cartofii în bucăți de 3/4 inch și tăiați porumbul din știuleți.
Bateți împreună sucul de lămâie, tarhonul, muștarul și sarea până se combină, apoi adăugați ulei într-un jet subțire, șoptind.
Chiar înainte de servire, aruncați împreună carnea de homar, cartofii, porumbul, vinaigreta, roșiile, frisonul și scallionul într-un castron mare și condimentați cu sare și piper.
Homarul poate fi gătit cu 1 zi înainte
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care l-ați putea încerca este Louis Jadot Chablis Montee de Tonnerre Premier Cru. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 52 de dolari.
![Louis Jadot Chablis Montee de Tonnerre Premier Cru]()
Louis Jadot Chablis Montee de Tonnerre Premier Cru
"Chablis se află în partea de nord a Burgundiei, la jumătatea distanței dintre Dijon și Paris. Aproximativ 3500 de hectare sunt plantate (inclusiv 856 ha de premieri și Grands crus) cu Chardonnay. Podgoriile Premier Cru reprezintă 20% din dimensiunea totală a Burgundia Premiers Crus. Există 40 de" Climate "de premieri Crus, printre care"Montcormule de tonnerre". Sfat de servire : salate mixte, salată soja, tempura de legume, fructe de mare , sushis, nems, cheviche, tartru de somon, bucătărie vegetariană: tartă de legume, fenicul, clătite de dovlecei, gratin de legume, tăiței wok, burger vegan, pește și chipsuri, yakitori de pui, escargots, Oeuf en meurette, picioare de broască cu pătrunjel, brânză de capră.