Salată de homar, porumb și cartofi cu tarhon

Salată de homar, porumb și cartofi cu tarhon
Salata de homar, porumb și cartofi cu tarhon este o fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 433 calorii, 38g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $5.07 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură scumpă pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați sare, muștar dijon, scallion și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Încercați Salată de homar, porumb și cartofi cu tarhon, Salată de homar, porumb și cartofi cu tarhon, și Salată de homar și porumb cu vinetă de tarhon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Plonjați 2 homari vii cu capul înainte într-o oală de 8 litri cu apă sărată clocotită. Acoperiți și gătiți homarii la foc moderat la 9 minute de la intrarea în apă, apoi transferați cu clești pentru a se scufunda pentru a se răci. Întoarceți apa la fierbere și gătiți restul de 2 homari în același mod. Lăsați apa să fiarbă în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Fierbeți cartofii în apă de gătit cu homar până când sunt fragede, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
HomarHomar
ApăApă
3
Transferați cu o lingură cu fante într-o strecurătoare, rezervând apă clocotită în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Se fierbe porumbul în aceeași apă până când este crocant, aproximativ 3 minute, apoi se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PorumbPorumb
5
Când homarii sunt răcoroși, îndepărtați carnea din gheare, articulații și cozi, rezervând cochilii pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
Coji De PasteCoji De Paste
CarneCarne
6
Tăiați carnea în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
7
Tăiați cartofii în bucăți de 3/4 inch și tăiați porumbul din știuleți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
PorumbPorumb
1
Bateți împreună sucul de lămâie, tarhonul, muștarul și sarea până se combină, apoi adăugați ulei într-un jet subțire, șoptind.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
TarhonTarhon
MuștarMuștar
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1
Chiar înainte de servire, aruncați împreună carnea de homar, cartofii, porumbul, vinaigreta, roșiile, frisonul și scallionul într-un castron mare și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De HomarCarne De Homar
VinetăVinetă
CartofiCartofi
Ceapa VerdeCeapa Verde
TomateTomate
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Homarul poate fi gătit cu 1 zi înainte
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții4
Scor De Sănătate40
Revista