Salată de homar cu mentă proaspătă și tei

Salată de homar cu mentă proaspătă și tei
Salata de homar cu mentă proaspătă și var ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 409 calorii, 24g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.41 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr, lapte de cocos, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Salată de fructe proaspete cu sos de tei și mentă, Salată Jicama cu suc de lămâie și mentă proaspătă, și Salată Jicama Cu Suc De Lămâie Și Mentă Proaspătă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puree toate ingredientele dinprocesor. Acoperiți și refrigerați. Faceți înainte: se poate face cu 4 ore înainte. Păstrați la rece.
1
Crack cozi de homar și gheare șiscoateți carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
2
Tăiați carnea de coadă în grosime de 1/2 inchmedalioni; lăsați carnea cu gheare întreagă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3
Bateți uleiul și oțetul într-un castron mic.Condimentează vinaigreta cu sare și piper.Aruncați verdele cu vinaigret în marecastron. Împărțiți salata în 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
VerziiVerzii
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Aruncați homarul cu 1/2 cană de mentă-varamestec; împărțiți între farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5
Garnisiți cumentă, coriandru și frunze de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
6
Serviți, trecândrămânând separat amestecul de menta-var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care l-ați putea încerca este Simonnet-Febvre Petit Chablis. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Simonnet-Febvre Petit Chablis
Simonnet-Febvre Petit Chablis
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista