Salată de homar, Avocado și Grapefruit

Salata de homar, Avocado și Grapefruit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 405 calorii, 17g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 2. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați avocado californian copt ferm, rucola pentru copii, grapefruit roșu rubiniu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sulițe de andive cu homar, Avocado și Grapefruit, Salată De Homar Și Grapefruit Fript, și Salată de homar și Grapefruit fript.
Instrucțiuni
Puneți homarul cu capul înainte într-o oală de 8 litri cu apă sărată clocotită. Gatiti, acoperit, la foc mare 6 minute (pentru 1 homar de 1/4 lb) sau 7 minute (pentru 1 homar de 1/2 lb) din momentul in care intra in apa.
Transferați cu clești pentru a se scufunda pentru a se scurge.
Când homarul este suficient de rece pentru a fi manipulat, îndepărtați carnea din coadă și gheare, păstrând carnea intactă. Aruncați tomalley, orice icre și scoici. Răciți homarul, acoperit, până la rece, cel puțin 1 oră.
În timp ce homarul se răcește, amestecați șalota, sucul de lămâie și sarea de masă într-un castron mic și lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Adăugați ulei într-un flux, șoptind.
Tăiați coaja, inclusiv toată miezul alb, din grapefruit cu un cuțit ascuțit.
Tăiați segmentele fără membrane și transferați segmentele pe prosoape de hârtie pentru a le scurge.
Înjumătățiți avocado pe lungime, aruncând groapa. (Salvați 1 jumătate, înfășurat strâns în folie de plastic, pentru o altă utilizare.) Înjumătățiți avocado rămas pe jumătate pe lungime și coajați, apoi tăiați transversal în felii groase de 1/3 inch.
Tăiați carnea de coadă de homar transversal în felii groase de 1/2 inch. Împărțiți avocado și toată carnea de homar între 2 farfurii de salată și aranjați grapefruit în jurul lor. Se acoperă cu rucola și se stropește cu pansament.
Se presară ușor cu sare de mare (dacă se folosește) și se servește imediat.
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Lobster funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 160 de dolari pe sticlă.
![Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru]()
Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru
7 "climatele" pot fi numite Grand Cru în Chablis : Preuses, Bougros, Les Clos, Grenouilles, Blanchot, Valmur și Vaud Approrsir. Aceste podgorii sunt toate situate pe partea dreaptă a râului le Serein, pe deal. Această situație conferă vinului un caracter puternic și plin de corp.De culoare paie foarte palidă, cu un nas exploziv de arome florale vii și fructe proaspete crocante, care oferă expresia supremă a terroirului său rece. Palatul arată o mare tensiune și energie.