Salată de Halibut cu Orzo și măsline negre

Salata de Halibut cu Orzo și măsline negre ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 654 calorii, 40g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Pentru $6.79 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, suc de lămâie, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Fripturi De Halibut Cu Citrice, Nasturel Și Măsline Negre, Halibut Pacific cu fenicul caramelizat, măsline negre, coajă de portocală și mărar, și Salată de mazăre cu ochi negri de Anul Nou cu măsline negre, fetan și usturoi prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 pentru a pregăti peștele, puneți halibutul cubat într-un castron și adăugați coaja de lămâie, sucul de lămâie, uleiul de măsline, crenguțele de mentă, sarea și piperul. Întoarceți cuburile pentru a le acoperi. Acoperiți și dați la frigider timp de 20 până la 30 de minute.
2 pentru a pregăti orzo-ul, într-un castron, combinați sucul de lămâie, uleiul de măsline, usturoiul, lingurița de sare și piperul și amestecați pentru a amesteca.
4 Pregătiți un foc de lemn sau cărbune la foc mediu într-un grătar sau preîncălziți un grătar cu gaz sau un pui de carne. Ungeți grătarul, dacă faceți grătar, sau pregătiți tava pentru pui.
3 într-o cratiță, aduceți apa la fierbere la foc mediu-mare.
Adăugați restul de 1 linguriță de sare și orzo și gătiți până la al dente, 4 până la 5 minute.
Se scurge bine și se pune într-un castron.
Se toarnă combinația de suc de lămâie peste orzo cald și se întoarce la strat. Întoarceți ușor coaja de lămâie, măslinele, menta și pătrunjelul. Acoperiți pentru a vă încălzi.
5 Infilați cuburile de halibut pe aproximativ 8 frigarui. Nu le împachetați prea strâns.
Așezați frigăruile pe grătarul la 5 până la 6 inci de sursa de căldură sau în broiler la aproximativ aceeași distanță de căldură și grătiți, rotind o dată, timp de aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Peștele ar trebui să fie doar opac în centru. Nu gătiți prea mult.
Scoateți peștele de pe foc și lăsați să se odihnească aproximativ 10 minute. Glisați peștele din frigarui. Aranjați orzo-ul pe un platou și acoperiți cu peștele.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![FitVine Vin Pinot Grigio]()
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.