Salată de găină Cornish cu vinetă cu capotă Scotch

Salata de găină Cornish cu vinaigretă cu capotă Scotch este o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și דל פחמימות, rețetă cu 4 porții. O porție conține 835 calorii, 61G de proteine, și 59G de grăsime. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, sare și piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de găină Cornish cu vinetă cu capotă Scotch, Cocktail De Marmeladă Cu Capotă Scotch, și Pui curry Jamaican și cartofi cu ardei iute Scotch Bonnet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți găinile și morcovii într-o tigaie, frecați-le cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper. Prăjiți în treimea superioară a cuptorului timp de 1 oră, apoi transferați morcovii pe o farfurie pentru a se răci. Continuați să prăjiți găinile timp de aproximativ 15 minute mai mult sau până când sucurile cavității se limpezesc.
Transferați găinile într-un platou și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Între timp, turnați sucurile de tigaie fierbinte într-o ceașcă de măsurare și degresați grăsimea. Se strecoară sucurile într-o cratiță mică și se fierbe la foc moderat până se reduce la 2 linguri, aproximativ 4 minute.
Se toarnă reducerea înapoi în cupa de măsurare și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Se amestecă sosul fierbinte, uleiul vegetal, oțetul și ienibaharul și se condimentează această vinetă cu sare și piper.
Scoateți carnea de la găini și trageți-o în bucăți groase.
Tăiați morcovii în bețișoare de 2 pe 1/3 inci. Într-un castron mare, aruncați carnea de găină cornish cu morcovii, ridichile, mugurii, caju și vinaigreta. Puneți salata pe farfurii și serviți.
Faceți înainte: rețeta poate fi preparată cu până la 1 zi înainte pas refrigerați găinile și vinaigreta separat.
Recomandarea vinului: fructul înainte al unui Riesling uscat până la uscat, cu conținut scăzut de alcool, se va ridica la vinaigreta picantă. Încercați fie o îmbuteliere moale din statul Washington, fie din California, cum ar fi Chateau Ste din 2000. Michelle Cold Creek Vineyard sau Nonvintage Bonny Doon American Pacific Rim.
Note: folosiți un sos gros de capotă Scotch pentru mai mult caracter. Unele mărci excelente sunt Ricky 's Red Hot, Coyote Cocina Howlin' Hot Sauce și Matouk ' s Hot Calypso Sauce.