Salată de grapefruit cu Avocado (Ensalada de Palta și Toronja)

Salata de grapefruit de Avocado (Ensalada de Palta y Toronja) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4 și costă 2,03 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 4G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 418 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, avocado hass, suc de lime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de Avocado (Ensalada de Aguacate), SALATĂ DE ROȘII ȘI AVOCADO (ENSALADA DE AGUACATE ȘI ROȘII), și Salată cubaneză de Avocado, Năsturel și ananas (Ensalada de Aguacate, Berro, y pi cresa).
Instrucțiuni
Tăiați ambele capete ale grapefruitului și așezați grapefruitul pe o tăietură. Cu un cuțit de tăiat, tăiați coaja și miezul alb din grapefruit, îndepărtând cât mai puțin din carnea de grapefruit. Lucrând peste un castron, tăiați segmentele libere de membrană, lăsând segmentele să cadă în castron. După ce ați tăiat toate segmentele, stoarceți tot sucul din membrane în castron. Refrigerați segmentele în suc până la nevoie, până la 2 ore.
Chiar înainte de servire, tăiați avocado în jumătate, îndepărtați groapa și curățați jumătățile. Feliați fiecare jumătate pe lungime în 6 felii subțiri.
Scurgeți grapefruitul și rezervați sucul (pentru salată, dacă îl utilizați sau ca un tratament pentru bucătar).
Adăugați avocado în grapefruit împreună cu măslinele și sucul de lămâie. Aruncați ușor pentru a amesteca, adăugând în același timp suficient ulei de măsline pentru a acoperi avocado. Condimentează, după gust, cu sare și piper și aruncă din nou. Dacă doriți, folosiți puțin din sucul de grapefruit rezervat pentru a adăuga puțin zing la salată.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Un vin pe care l-ai putea încerca este Macauley Old Vine Zinfandel. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 52 de dolari.
![Macauley Old Vine Zinfandel]()
Macauley Old Vine Zinfandel
Cu un buchet inițial de zmeură și o notă recurentă de arțar, acesta este un vin plin de corp, cu prospețime și aciditate. Are un strat primitor de condimente și note de plăcintă cu cireșe proaspăt coapte. Un act de echilibrare de înaltă sârmă de cântărire și prospețime.Amestec: 92% Zinfandel, 8% Petite Sirah