Salată De Fructe Pina Colada

Salată De Fructe Pina Colada
Salata de fructe Pina Colada ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 105 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână căpșuni, bucăți de pepene verde, piersică și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce e bine. Încercați Salată De Fructe Pina Colada, Pina Colada Fructe Dip, și Pina Colada Fructe Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați căpșunile, piersica, banana, pepenele verde, afinele și ananasul împreună într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Pepene VerdePepene Verde
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
(carton Bloc)(carton Bloc)
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Stropiți amestecul de Pina colada peste fructe; se amestecă până se acoperă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pina ColadaPina Colada
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista