Salată de fructe picante

Salată de fructe picante
Salata de fructe picante necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetariană și 30 întregi servește 10 și costă 1,07 USD per porție. O porție conține 84 de calorii, 1 g de proteine și 0 g de grăsimi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca aperitiv. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână căpșuni, suc de portocale, pere și alte câteva ingrediente, le puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 54%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fruit Rojak - Salată de fructe picante, Salată de fructe în straturi dulci și picante și Ensalada de Frutas con Chile - Salată de fructe picante mexicană.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați merele, perele, mango și căpșunile. Într-un castron mic, amestecați sucurile, coriandrul, oțetul, coaja de lămâie și sosul de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Coaja De TeiCoaja De Tei
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Stropiți peste amestecul de fructe; arunca pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)

Vin recomandat: Chardonnay, Băutură Alcoolică, 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu, Gruener Veltliner

Chardonnay, băutura alcoolică și vinul alb sunt alegerile mele de top pentru salata de fructe. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Weinert Cavas de Weinert cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții10
Scor De Sănătate12
Revista