Salata de fructe din California este o fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 10 porții. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 214 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați struguri, sare și piper, portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 73%. Rețete similare sunt Salată De Fructe Tropicale Din California, California Fructe Proaspete Dip, și Salată Cobb Din California.
Instrucțiuni
1
Într - o tigaie de 6 până la 8 inci la foc mediu, amestecați sau agitați nucile până devin aurii, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se toarnă din tigaie și se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Tăiați coaja și membrana albă din portocale și grapefruit. Peste un castron, tăiați între membrane pentru a elibera segmente de fructe; pune în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
3 Bețișoare De Covrig
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Cojiți, gropiți și feliați avocado; acoperiți feliile cu o parte din sucul de citrice din castron.
Se presară cu nuci. Umeziți cu puțin din pansamentul cu semințe de mac, apoi puneți porții de salată pe farfurii și adăugați mai mult pansament și sare și piper după gust.