Salată De Fructe De Vară

Salată De Fructe De Vară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de fructe de vară. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 90 de calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână piersici, suc de lămâie, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de fructe cu piatră de spanac: cea mai bună cină din fructe de vară, Salată De Fructe De Vară, și Salată De Fructe De Vară.

Instrucțiuni

1
Combinați fructele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Combinați zahărul și restul de 3 ingrediente într-un castron mic, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se toarnă amestecul de zahăr peste amestecul de fructe și se aruncă ușor. Acoperiți și răciți cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
DificultateUșor
Gata În7 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista