Salată de fructe cu sâmburi la grătar cu brânză de capră și migdale
Salata de fructe cu sâmburi la grătar cu brânză de capră și migdale este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4. O porție conține 274 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de rucola, prune, oțet de sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Salată de fructe de piatră cu brânză de capră prăjită, Fructe de piatră se sfărâmă cu afine și migdale, și Salată de fructe la grătar cu Topping cremos de brânză de capră [și Agrodolce de rodie] pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Așezați jumătățile de fructe într-un castron mare. Se acoperă cu spray de gătit și se presară cu 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Piersică Sau Nectarină, Feliată
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Așezați jumătățile de fructe, tăiate cu părțile în jos, pe grătarul acoperit cu spray de gătit. Grătiți 2 minute; întoarceți jumătățile și grătiți 2 minute sau până când fructele încep să se înmoaie și coaja se dezleagă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Piersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Se transferă într-un castron și se răcește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
5
Îndepărtați coaja. Tăiați fiecare jumătate în pene.
6
Combinați oțetul, uleiul, șalota, restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
7
Așezați 1 1/2 căni de verdeață pe fiecare dintre cele 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
8
Stropiți fiecare cu 2 linguri de pansament.
9
Presărați fiecare cu 2 linguri de brânză și aproximativ 1 lingură de migdale. Completați fiecare salată cu 8 pene de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Piersică Sau Nectarină, Feliată
10
Bacsis: dacă grătiți toamna, perele sunt un substitut minunat pentru fructele cu sâmburi.