Salată de fructe cu sos de semințe de Mac

Salată de fructe cu sos de semințe de Mac
Salata de fructe cu sos de semințe de Mac este o fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 173 calorii. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de bucăți de ananas, oțet de vin roșu, castron de gheață floral și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată De Fructe Cu Sos De Semințe De Mac, Salată de spanac și fructe cu sos de semințe de Mac, și Salată de fructe de iarnă cu sos de semințe de Mac.

Instrucțiuni

1
Într-un blender, combinați oțetul, zahărul, muștarul și sarea. În timpul procesării, adăugați treptat ulei într-un flux constant. Se amestecă semințele de mac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Chiar înainte de servire, combinați fructele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
3
Serviți cu sos de semințe de mac într-un castron de gheață căptușit cu salată sau frunze de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Chardonnay, Băutură Alcoolică, 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu, Gruener Veltliner

Chardonnay, băutura alcoolică și vinul alb sunt alegeri excelente pentru salata de fructe. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Un vin pe care l-ați putea încerca este Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay
Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay
Notele tinere de lămâie și caprifoi sunt stratificate peste pepene copt, nucșoară și cuișoare. Percepția dulceaței este derivată din maturitatea fructelor, îmbătrânirea pe drojdie de drojdie agitată în mod regulat în prezența stejarului francez îmbătrânit.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Revista