Salată de fructe cu sos de miere de menta-var

Salată de fructe cu sos de miere de menta-var
Salata de fructe cu sos de miere de menta-var este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel de mâncare are 160 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de papaya, coajă de tei, ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salată de fructe de pepene galben cu sos de miere, tei și mentă, Salată De Fructe Cu Sos De Menta De Miere, și Salată de fructe proaspete cu pansament de var și mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți mierea de mentă și sucul de lămâie proaspăt împreună într-un bol mic, până la o consistență netedă; adăugați iaurt și coajă de tei; puneți deoparte pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Combinați fructele, cu excepția căpșunilor, într-un vas mare de sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Presărați căpșunile cu oțet Balsamic, apoi amestecați ușor cu alte fructe. Acoperiți pansamentul și fructele separat și răciți până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
4
Se amestecă pansamentul în fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
5
Lăsați să stea 15 minute pentru a amesteca aromele.
6
Garnisiți cu crengute de mentă și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista