Salată De Friptură Și Spanac
Salata de friptură și spanac este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 22 de porții. O porție conține 36 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 22 de minute. Mergeți la magazin și ridicați roșii, ciuperci, inele de ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Salată de friptură și spanac, Salată De Spanac Cu Friptură De Flanc, și Salată de spanac cu friptură și afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă sosul și sosul Worcestershire.
Se toarnă 1/2 cană din amestecul de pansament peste friptură într-un vas superficial; acoperi. Dați la frigider cel puțin 1 oră pentru a marina.
Scurgeți friptura; aruncați marinada.
Preîncălziți grătarul uns la foc mediu. Friptură la grătar, 5 până la 6 min. pe fiecare parte sau până la coacerea dorită (mediu 71°).
Tăiați friptura peste cereale în felii subțiri.
Aruncați spanacul, ciupercile, roșiile și ceapa cu amestecul de pansament de 1/2 cană rămas. Se acoperă cu felii de friptură.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.