Salată de friptură și năsturel

Salată de friptură și năsturel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de flanc și salata de năsturel. Această rețetă face 4 porții cu 327 calorii, 38g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.22 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați friptură de flanc, roșii de struguri, ridichi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Friptură de flanc de ardei cu Năsturel, Salată de friptură, Năsturel și portocale, și Salată de friptură, pere și năsturel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți o tigaie mare pentru grătar la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
2
Presărați friptura pe ambele părți cu 3/4 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper. Asigurați-vă că tigaia este fierbinte, apoi gătiți friptura timp de aproximativ 6 minute pe fiecare parte, rotind o dată, pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
FripturăFriptură
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se transferă pe o tăietură, se acoperă ușor cu folie și se lasă să stea 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Combinați năsturelul, roșiile și ridichile într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NasturelNasturel
RidicheRidiche
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Stropiți ulei și oțet deasupra; aruncați bine. Se condimentează cu 1/4 linguriță rămasă. fiecare sare și piper, apoi aruncați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
OțetOțet
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Tăiați subțire friptura și împărțiți-o între 4 farfurii. Completați fiecare porție cu salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
7
Presărați deasupra brânză albastră mărunțită, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AlbastrăBrânză Albastră

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Grgich Hills Estate Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
Grgich Hills Estate Merlot
Grgich Hills Estate Merlot
Un Merlot cu climă rece, cu arome strălucitoare de fructe și aciditate plăcută gurii din podgoriile Grgich Hills din sudul Văii Napa, cultivate fără îngrășăminte artificiale, pesticide sau erbicide. Cu arome minunat complexe de afine, cedru și alune prăjite, acest vin este partenerul perfect cu filet de vită, raft de miel sau carne de porc prăjită.
DificultateNormal
Gata În22 m.
Porții4
Scor De Sănătate72
Revista