Salată de friptură Taco cu pansament cu var de ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de friptură Taco cu pansament de var de ghimbir. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 2 și costă $5.85 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 85g de grăsime, și un total de 989 calorii. Această rețetă este plăcută de 19 gurmanzi și bucătari. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați avocado, ulei de măsline, castraveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Încercați Salată de friptură de vară cu pansament de ghimbir-var, Salată de pui și dovlecei la grătar cu pansament Lime-Taco, și Salată de taco de pește Chipotle cu pansament de iaurt cu lămâie cu ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Începeți prin a vă toca usturoiul pentru frecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Se amestecă cu chipotle, cayenne, scorțișoară și niște s&p. frecați fiecare parte a fripturii și lăsați-o să stea aproximativ 15 minute. Gatiti friptura timp de 5-7 minute pe fiecare parte.În timp ce friptura se gătește, tăiați jalapeo, coriandru, avocado, castraveți și ceapă. Aruncați aceste ingrediente împreună cu sucul de lămâie. Asta e salsa ta.Când friptura dvs. a gătit la un mediu bun rar, scoateți-o de pe foc și tăiați-o. Apoi, întoarceți-l în tigaie și sotati pentru încă 3 minutes.To faceți pansamentul, tocați mărunt usturoiul și ghimbirul și amestecați cu ingredientele rămase. Este complet bine să bateți cu mâna, dar dacă vă place un pansament mai fin, mai încorporat, îl puteți amesteca și în mâncare processor.To serviți, așezați 2 căni de verdeață mixtă pe fiecare fel de mâncare. Se acoperă cu salsa, friptură și apoi limele proaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verde Mixt
Avocado Hass Ușor Piure
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Culese Crengute De Marar
1 Ardei Arbol Uscat
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Dientes De Ajo
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Stropiți pansamentul, garnisiți cu chipsuri de tortilla și serviți.
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Wild & Wilder Exhibitionist Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.