Salată de friptură Taco cu pansament cu var de ghimbir

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de friptură Taco cu pansament de var de ghimbir. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 2 și costă $5.85 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 85g de grăsime, și un total de 989 calorii. Această rețetă este plăcută de 19 gurmanzi și bucătari. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați avocado, ulei de măsline, castraveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Încercați Salată de friptură de vară cu pansament de ghimbir-var, Salată de pui și dovlecei la grătar cu pansament Lime-Taco, și Salată de taco de pește Chipotle cu pansament de iaurt cu lămâie cu ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Începeți prin a vă toca usturoiul pentru frecare.
Se amestecă cu chipotle, cayenne, scorțișoară și niște s&p. frecați fiecare parte a fripturii și lăsați-o să stea aproximativ 15 minute. Gatiti friptura timp de 5-7 minute pe fiecare parte.În timp ce friptura se gătește, tăiați jalapeo, coriandru, avocado, castraveți și ceapă. Aruncați aceste ingrediente împreună cu sucul de lămâie. Asta e salsa ta.Când friptura dvs. a gătit la un mediu bun rar, scoateți-o de pe foc și tăiați-o. Apoi, întoarceți-l în tigaie și sotati pentru încă 3 minutes.To faceți pansamentul, tocați mărunt usturoiul și ghimbirul și amestecați cu ingredientele rămase. Este complet bine să bateți cu mâna, dar dacă vă place un pansament mai fin, mai încorporat, îl puteți amesteca și în mâncare processor.To serviți, așezați 2 căni de verdeață mixtă pe fiecare fel de mâncare. Se acoperă cu salsa, friptură și apoi limele proaspete.
Stropiți pansamentul, garnisiți cu chipsuri de tortilla și serviți.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Wild & Wilder Exhibitionist Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Wild & Wilder Exhibitionist Merlot]()
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.