Salată De Friptură Din Insulele Grecești

Salată De Friptură Din Insulele Grecești
Salata reteta insulele grecești friptură ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 25 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și דל פחמימות,ă are 566 calorii, 35g de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Pentru $5.8 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați vinetă balsamică, salată verde ruptă, roșii cherry și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Budinca De Pâine Din Insulele Grecești, Salată grecească de friptură și Pesto Pitas, și Gustați salata de pui Jerk Islands pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați friptura pe ambele părți cu sos de friptură; lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
2
Între timp, într-o tigaie mică, sotati ciupercile în unt până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați sherry, sare și piper. Gatiti 1-2 minute mai mult sau pana cand lichidul este evaporat. Puneți deoparte și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
4
Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Friptura la grătar, acoperită, la foc mediu sau se fierbe 4 in. de la căldură timp de 5-6 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să citească 145 diametru; mediu, 160 diametru; bine făcut, 170 diametru).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
5
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.
6
Împărțiți salata verde între două farfurii. Se acoperă cu roșii, castraveți, măsline, ceapă, friptură și ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
7
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
8
Stropiți cu vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
9
Serviți imediat.

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tinga Reserve Pinot Noir. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tinga Reserve Pinot Noir
Tinga Reserve Pinot Noir
O culoare seducătoare de granat cu corp ușor. Pe nas, mere roșii proaspete cu note de migdale dulci, are taninuri netede, cu aciditate strălucitoare și un finisaj Fructat.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista