Salată De Friptură De Flanc De Usturoi La Grătar
Salata de friptură de flanc de usturoi la grătar necesită aproximativ 32 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 378 calorii, 24g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $2.88 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână pansament suprem caesar, roșii cherry, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Friptură De Flanc La Grătar Cu Usturoi, Usturoi Soia Marinată Friptură De Flanc La Grătar, și Friptură de flanc la grătar cu usturoi și rozmarin.
Instrucțiuni
Așezați carnea într-un vas superficial sau într-o pungă de plastic. Presărați ușor ambele părți ale cărnii cu sare și piper.
Combinați usturoiul și uleiul și apăsați în carne. Marinați 20 de minute sau până la 12 ore. Ștergeți excesul de usturoi cu un prosop de hârtie. Resezonați cu sare și piper.
Pregătiți grătarul la cald mediu. În timp ce grătarul se încălzește, aranjați salata verde, roșiile și ceapa pe platou sau farfurii individuale. Pulverizați grătar cu spray de gătit antiaderent pentru grătar.
Așezați carnea pe grătar 4 până la 6 minute la foc direct; cu clești, întoarceți carnea și grătiți încă 4 până la 5 minute pentru rare până la mediu-rare.
Transferați carnea pe placa de tăiat și lăsați carnea să se odihnească timp de 5 minute înainte de sculptură.
Tăiați carnea peste cereale în benzi de 1/4 inch. Aranjați deasupra salatei compuse.
Stropiți cu sos de salată Marzetti Supreme Caesar.
Se presară cu piper și brânză.
Servește. Treceți pansament suplimentar.