Salată de filet de porc Adobo la grătar cu prune și migdale

Salată de filet de porc Adobo la grătar cu prune și migdale
Salata de muschi de porc adobo la gratar cu prune si migdale ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 469 calorii, 36g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână varză napa, ardei iute chipotle în sos adobo, frunze de coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până migdale slivered ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ganache De Ciocolată Cu Avocado ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 77%. Rețete similare sunt Salată de filet de porc Adobo la grătar cu prune și migdale, Filet de porc la grătar cu prune, și Filet de porc la grătar și prune cu sos cremos de brânză de capră.

Instrucțiuni

1
Puree primele șapte ingrediente plus 2 Tbs. uleiul într-un blender până la neted, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă toate, cu excepția a 3/4 cană de amestec într-o pungă cu fermoar de dimensiuni de galon.
3
Adăugați carne; sigilați și refrigerați 30 de minute până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Bateți 1/4 cană de ulei de măsline în amestecul rămas pentru un pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Ungeți prunele cu ulei; condimentează cu sare și piper. Prăjiți migdalele într-un cuptor de 350 de grade timp de 4 minute. Se taie varza fin. Puneți totul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Construiți un foc pe o parte a grătarului, astfel încât să aveți căldură directă și indirectă. Când cărbunii sunt acoperiți cu cenușă albă, așezați prunele, tăiate cu fața în jos și carnea la foc direct; acoperiți și grătiți până când carnea este bine arsă, 5 minute. Apoi întoarceți carnea de porc pentru a arde cealaltă parte, încă 5 minute, rearanjând prunele pentru a asigura o rumenire uniformă. Mutați carnea și prunele la căldură indirectă; acoperiți și grătiți 12 până la 13 minute sau până când termometrul pentru carne introdus în cel mai gros capăt al cărnii înregistrează 145 de grade F (63 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Scoateți carnea și prunele într-un platou; lăsați să stea 5 minute sau până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Tăiați carnea de porc, transversal, în felii groase de 1/2 inch. Aruncați varza cu migdale, sare, piper și cea mai mare parte a pansamentului. Aranjați slaw în fiecare dintre cele șase boluri puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Așezați o porție de carne de porc peste fiecare și 2 jumătăți de prune alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
10
Stropiți cu pansamentul rămas; garnisiți cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filet de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Alma De Los Andes Reserva Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Alma De Los Andes Reserva Malbec
Alma De Los Andes Reserva Malbec
Strugurii selectați din Agrelo și Valea Uco sunt tratați cu macerare lungă și 12 luni de tratament cu stejar pentru a produce acest Malbec delicios, intens fructat, care prezintă note de afine și boysenberry cu o notă de mineralitate.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista