Salată de filet de porc Adobo la grătar cu prune și migdale

Salata de muschi de porc adobo la gratar cu prune si migdale ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 469 calorii, 36g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână varză napa, ardei iute chipotle în sos adobo, frunze de coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până migdale slivered ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ganache De Ciocolată Cu Avocado ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 77%. Rețete similare sunt Salată de filet de porc Adobo la grătar cu prune și migdale, Filet de porc la grătar cu prune, și Filet de porc la grătar și prune cu sos cremos de brânză de capră.
Instrucțiuni
Puree primele șapte ingrediente plus 2 Tbs. uleiul într-un blender până la neted, aproximativ 30 de secunde.
Se toarnă toate, cu excepția a 3/4 cană de amestec într-o pungă cu fermoar de dimensiuni de galon.
Adăugați carne; sigilați și refrigerați 30 de minute până la 4 ore.
Bateți 1/4 cană de ulei de măsline în amestecul rămas pentru un pansament.
Ungeți prunele cu ulei; condimentează cu sare și piper. Prăjiți migdalele într-un cuptor de 350 de grade timp de 4 minute. Se taie varza fin. Puneți totul deoparte.
Construiți un foc pe o parte a grătarului, astfel încât să aveți căldură directă și indirectă. Când cărbunii sunt acoperiți cu cenușă albă, așezați prunele, tăiate cu fața în jos și carnea la foc direct; acoperiți și grătiți până când carnea este bine arsă, 5 minute. Apoi întoarceți carnea de porc pentru a arde cealaltă parte, încă 5 minute, rearanjând prunele pentru a asigura o rumenire uniformă. Mutați carnea și prunele la căldură indirectă; acoperiți și grătiți 12 până la 13 minute sau până când termometrul pentru carne introdus în cel mai gros capăt al cărnii înregistrează 145 de grade F (63 de grade C).
Scoateți carnea și prunele într-un platou; lăsați să stea 5 minute sau până la 1 oră.
Tăiați carnea de porc, transversal, în felii groase de 1/2 inch. Aruncați varza cu migdale, sare, piper și cea mai mare parte a pansamentului. Aranjați slaw în fiecare dintre cele șase boluri puțin adânci.
Așezați o porție de carne de porc peste fiecare și 2 jumătăți de prune alături.
Stropiți cu pansamentul rămas; garnisiți cu coriandru.