Salată de fenicul și Radicchio la grătar

Salata de fenicul la grătar și Radicchio ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Această rețetă face 5 porții cu 174 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați garnitura: crengute de fenicul, radicchio, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salată de Radicchio și fenicul (Insalata di radicchio e finocchio), Salată De Radicchio, Fenicul Și Pere, și Salată de Radicchio, ridiche și fenicul.
Instrucțiuni
Tăiați becurile de fenicul vertical în felii de 1/2 inci. Blanch fenicul în apă clocotită 3 minute sau doar până la crocant-licitație; scurgere.
Combinați fenicul și radicchio într-un castron mare; deoparte.
Combinați sucul de portocale și următoarele 6 ingrediente într-un borcan. Acoperiți bine și agitați puternic. Se răcește 1/4 cană vinetă; se toarnă vinetă rămasă peste fenicul și radicchio, aruncând ușor pentru a acoperi.
Lăsați amestecul de fenicul să stea 15 minute; se scurge.
Fenicul de grătar, acoperit cu capac de grătar ,peste cărbuni fierbinți (350 până la 40
15 minute, întorcându-se o dată.
Scoateți fenicul din grătar și puneți-l deoparte. Grătar radicchio, acoperit cu capac de grătar, 2 minute sau până când este crocant. Aruncați fenicul și radicchio cu vinetă rezervată; garnisiți, dacă doriți.
Notă: nu miez fenicul înainte de grill-ul. Miezul va ține feliile de fenicul împreună, astfel încât să nu cadă prin grătarul.