Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Salata de fenicul și mere cu sos de lămâie-șalotă ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 1,28 USD pe porție. O porție conține 85 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de suc de lămâie, șalotă, bulb de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Quinoa Cu Vârfuri De Haricot Și Sos De Lămâie De Șalotă, Salată de cereale, fenicul și ridiche cu sos de unt-lămâie, și Filet de porc cu crustă de rozmarin cu măr, fenicul și șalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați mărul și feniculul într-un castron mare. Lingură 1 lingură de pansament peste amestecul de mere, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați pansamentul rămas și salata verde, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat