Salată de fenicul și andive cu vinetă de trandafir

Salată de fenicul și andive cu vinetă de trandafir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de fenicul și andive cu vinaigretă de trandafir. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $1.32 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 294 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cap la magazin și ridica eșalotă, macină piper, daneză, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Andive Și Țelină Cu Vinetă De Fenicul, Salată de fenicul și andive cu vinetă portocalie, și Salată de citrice cu andive și fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați feniculul, Andiva și frunzele de fenicul rezervate într-un bol mare de amestecare. Într-un castron separat, amestecați vinul, sucul de citrice, zahărul, șalota, sarea, piperul și uleiul până se combină. Aruncați fenicul și andive cu pansament. Aruncați jumătățile de nucă prăjite și brânza albastră mărunțită și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatati De NucJumatati De Nuc
Brânză AlbastrăBrânză Albastră
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
AndiveAndive
FeniculFenicul
PiperPiper
SucSuc
ZahărZahăr
SareSare
VinVin
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
BatetiBateti
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista