Salată de fenicul ras și măr verde cu sos de portocale și salată de Ricotta
Fenicul ras și salata de mere verde cu sos de portocale și Salatan Ricotta este un fără gluten, primar și vegetarian farfurie. O porție conține 282 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de muștar dijon, suc de portocale, măr Granny smith și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de Squash ras cu roșii și salată de Ricotta, Salată de fenicul ras cu portocale, măsline verzi și fistic, și Salată de fenicul, rucola și Ricotta Salata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați ingredientele de pansament într-un recipient etanșabil și agitați pentru a emulsiona.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
2
Combinați fenicul ras, unele dintre frunze și măr într-un bol de amestecare și aruncați. Aruncați salata cu pansamentul. Distribuiți între plăcile de servire. Se acoperă cu brânză rasă și se mai împrăștie câteva frunze de fenicul tocate deasupra.