Salată de fenicul cu lămâie

Salată de fenicul cu lămâie
Salata de fenicul cu lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 105 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 88 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare kosher, zahăr, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Halibut cu salată de lămâie-fenicul, Salată de fenicul, lămâie și mentă, și Salată de rucola, fenicul și lămâie conservată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Stropiți amestecul cu ulei; se presară cu zahăr, sare și piper. Aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
3
Adăugați secțiuni de lămâie; aruncați ușor pentru a combina. Acoperiți și răciți timp de 1 oră. Se acoperă cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista