Salată de fenicul cu lămâie

Salată de fenicul cu lămâie
Salata de fenicul cu lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 105 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 88 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare kosher, zahăr, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Halibut cu salată de lămâie-fenicul, Salată de fenicul, lămâie și mentă, și Salată de rucola, fenicul și lămâie conservată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Stropiți amestecul cu ulei; se presară cu zahăr, sare și piper. Aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați secțiuni de lămâie; aruncați ușor pentru a combina. Acoperiți și răciți timp de 1 oră. Se acoperă cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista