Salata de fenicul cu lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 105 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 88 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare kosher, zahăr, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Halibut cu salată de lămâie-fenicul, Salată de fenicul, lămâie și mentă, și Salată de rucola, fenicul și lămâie conservată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Stropiți amestecul cu ulei; se presară cu zahăr, sare și piper. Aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați secțiuni de lămâie; aruncați ușor pentru a combina. Acoperiți și răciți timp de 1 oră. Se acoperă cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat