Salată de fenicul, ciuperci și rucola cu scoici arse

Salată de fenicul, ciuperci și rucola cu scoici arse
Salata de fenicul, ciuperci și rucola cu scoici arse este un fără gluten și primar rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 558 calorii. Pentru $ 8.65 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, sare și piper kosher, galbenele și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Salată de rucola de citrice cu scoici prăjite, Scoici arse cu salată de fenicul și Grapefruit, și Scoici arse cu Farro de lămâie și salată de rucola.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați 2 linguri de ulei de măsline cu sucul de lămâie, oțetul și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați galbenele și 1 lingură de unt și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ciuperci ChanterelleCiuperci Chanterelle
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4
Întindeți ciupercile într-un strat uniform și gătiți la foc moderat, fără a amesteca, până se rumenesc profund pe fund, aproximativ 4 minute. Amestecați ciupercile și continuați să gătiți până se înmoaie, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Transferați pe o farfurie.
6
Puneți tigaia la foc mare și adăugați restul de 1 lingură de ulei. Condimentează scoicile cu sare și piper. Când uleiul este fierbinte, adăugați scoicile în tigaie împreună cu restul de 1 lingură de unt; înclinați tigaia pentru a acoperi partea inferioară a scoicilor cu unt. Gatiti, fara a amesteca, pana cand scoicile devin maro intens pe fund, aproximativ 3 minute. Întoarceți scoicile și gătiți până se rumenesc pe a doua parte și tocmai fierte, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Într-un castron mediu, aruncați rucola și feniculul cu 3 linguri de pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
8
Transferați salata pe 2 farfurii mari.
9
Adăugați roșiile și ciupercile în castron și aruncați cu pansamentul rămas; aranjați peste salate împreună cu scoicile. Radeți felii subțiri de parmezan deasupra și condimentați cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
10
Stropiți cu ulei de trufe și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De TrufeUlei De Trufe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate29
Revista