Salată de fenicul, ciuperci și rucola cu scoici arse

Salata de fenicul, ciuperci și rucola cu scoici arse este un fără gluten și primar rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 558 calorii. Pentru $ 8.65 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, sare și piper kosher, galbenele și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Salată de rucola de citrice cu scoici prăjite, Scoici arse cu salată de fenicul și Grapefruit, și Scoici arse cu Farro de lămâie și salată de rucola.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați 2 linguri de ulei de măsline cu sucul de lămâie, oțetul și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper.
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei de măsline.
Adăugați galbenele și 1 lingură de unt și condimentați cu sare și piper.
Întindeți ciupercile într-un strat uniform și gătiți la foc moderat, fără a amesteca, până se rumenesc profund pe fund, aproximativ 4 minute. Amestecați ciupercile și continuați să gătiți până se înmoaie, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Transferați pe o farfurie.
Puneți tigaia la foc mare și adăugați restul de 1 lingură de ulei. Condimentează scoicile cu sare și piper. Când uleiul este fierbinte, adăugați scoicile în tigaie împreună cu restul de 1 lingură de unt; înclinați tigaia pentru a acoperi partea inferioară a scoicilor cu unt. Gatiti, fara a amesteca, pana cand scoicile devin maro intens pe fund, aproximativ 3 minute. Întoarceți scoicile și gătiți până se rumenesc pe a doua parte și tocmai fierte, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Într-un castron mediu, aruncați rucola și feniculul cu 3 linguri de pansament.
Transferați salata pe 2 farfurii mari.
Adăugați roșiile și ciupercile în castron și aruncați cu pansamentul rămas; aranjați peste salate împreună cu scoicile. Radeți felii subțiri de parmezan deasupra și condimentați cu piper.
Stropiți cu ulei de trufe și serviți imediat.