Salată de fasole și dovlecei
Salata de fasole și dovlecei este o fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 286 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 25 minute. Această rețetă de la BBC Good Food are 70 de fani. Mergeți la magazin și ridicați bebelușul, fasolea, oțetul de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată De Primăvară Cu Castraveți Și Fasole, Salată de fasole, orz și mentă, și Salată De Fasole Marocană Largă (Fava) .
Instrucțiuni
Pentru a face vinaigreta, bateți oțetul de vin alb și uleiul de măsline împreună cu niște condimente, apoi dați deoparte. Se fierbe o tigaie cu apă, se adaugă fasolea și se fierbe timp de 2-3 minute.
Scurgeți și scufundați în apă cu gheață, apoi lăsați să se răcească puțin înainte de a îndepărta pielea.
Tăiați dovleceii pentru copii în 4-5 bucăți pe diagonală. Dacă utilizați dovlecei medii, tăiați în patru lungimi și feliați în bucăți groase de 5 mm.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu, adăugați dovleceii. Gatiti, amestecand timp de 5-8 minute, pana cand au o culoare aurie deschisa.
Adăugați fasolea și niște condimente și gătiți încă 30 de secunde.
Se ia de pe foc și se amestecă vinaigreta cât este încă caldă.
Se servește cu nucile tocate împrăștiate.