Salată de fasole în stil mediteranean
Salata de fasole în stil mediteranean ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,75 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 309 calorii, 19g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. 503 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză de capră din bușteni, pastă de roșii uscată la soare, ceapă de primăvară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este spectaculos. Încercați Fasole albă în stil mediteranean p. 6T........... cu roșii și măsline uscate la soare, Salată De Paste În Stil Mediteranean, și Salată Orzo În Stil Mediteranean Cu Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți borcanul de anghinare, rezervând 3 linguri de ulei.
Se toarnă uleiul într-un castron și se amestecă pasta de roșii uscată la soare și oțetul până se omogenizează. Condimentează după gust.
Tăiați aproximativ anghinarea și vârful într-un castron mare cu fasolea cannellini, roșiile, măslinele, ceapa de primăvară și jumătate din brânza de capră. Se amestecă amestecul de ulei de anghinare și se toarnă într-un castron de servire. Condimentează după gust. Se sfărâmă peste brânza de capră rămasă, apoi se servește.