Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de fasole verde și ciuperci. Această rețetă face 8 porții cu 290 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de fasole fragedă, șobolani, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată de fasole verde și ciuperci, Salată Farro de ciuperci prăjite și fasole verde, și Rețetă De Salată De Friptură La Grătar, Ciuperci Și Fasole Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală mare cu apă sărată generos la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați fasolea și gătiți până când sunt crocante, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
3
Scurgeți și transferați într-un castron mare. Aruncați cu 3 linguri de ulei de măsline și 1 1/2 lingurițe de sare. Rece, neacoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Radeți fin coaja de 1 lămâie; combinați cu șalotele într-un alt bol mare. Strângeți sucul din ambele lămâi deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
Frișcă Suplimentară Groasă
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați ciupercile și aruncați cu 1 lingură de sare. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sare, Pentru Marginile Paharului
6
Prăjiți nucile într-o tigaie uscată la foc mediu până devin aurii și parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Se presară cu zahărul și un vârf de sare și se gătește până se topește zahărul, încă aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile Paharului
8
Se scoate de pe foc și se răcește.
9
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în ciuperci și combinați ușor cu fasolea, pătrunjelul și jumătate de nuci. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Toppinguri, Opționale
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
10
Transferați într-un vas sau platou de servire și presărați nucile rămase deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat