Salată de fasole verde cu vinetă de caise
Salata de fasole verde cu vinaigretă de caise ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 218 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,2 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați nectar de caise-ananas, brânză feta, caise și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de fasole verde, fasole galbenă și roșii cu vinetă balsamică albă, Salată de fasole verde cu vinetă de muștar, și Salată de fasole verde cu vinetă de muștar.
Instrucțiuni
Se fierbe nectarul într-o cratiță medie până se reduce la o cană * redusă, aproximativ 5 minute.
Se amestecă în oțet și caise.
Lăsați să stea până când caisele se înmoaie, aproximativ 15 minute. Amestec de piure în blender. Condimentează după gust cu sare și piper. Mișto.
Gatiti fasolea verde intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 5 minute.
Scurgere. Se răcește într-un castron mare cu apă cu gheață.
Scurgeți din nou. Fasolea se usucă cu prosoape de hârtie. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Înfășurați fasolea verde în prosoape de hârtie. Acoperiți vinaigreta și fasolea verde separat și dați-le la frigider.)
Așezați fasolea într-un castron mare.
Adăugați 6 linguri de vinetă și aruncați pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper. Într-un alt castron mare, aruncați verdeață amestecată cu suficientă vinetă rămasă pentru a acoperi. Condimentează după gust cu sare și piper.
Movilă verde amestecat în centrul a 6 farfurii. Înconjurați cu felii de papaya. Aranjați fasolea deasupra verdețurilor mixte.
Se presară cu fistic și ricotta salata.
Per porție: calorii, 132; grăsime totală, 4 g; grăsimi saturate, 1 g; Colesterol, 6 mg.