Salată de fasole verde cu vinetă de caise

Salată de fasole verde cu vinetă de caise
Salata de fasole verde cu vinaigretă de caise ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 218 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,2 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați nectar de caise-ananas, brânză feta, caise și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de fasole verde, fasole galbenă și roșii cu vinetă balsamică albă, Salată de fasole verde cu vinetă de muștar, și Salată de fasole verde cu vinetă de muștar.

Instrucțiuni

1
Se fierbe nectarul într-o cratiță medie până se reduce la o cană * redusă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NectarNectar
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se amestecă în oțet și caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
OțetOțet
3
Lăsați să stea până când caisele se înmoaie, aproximativ 15 minute. Amestec de piure în blender. Condimentează după gust cu sare și piper. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CaiseCaise
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Gatiti fasolea verde intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scurgere. Se răcește într-un castron mare cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Scurgeți din nou. Fasolea se usucă cu prosoape de hârtie. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Înfășurați fasolea verde în prosoape de hârtie. Acoperiți vinaigreta și fasolea verde separat și dați-le la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
VinetăVinetă
FasoleFasole
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
7
Așezați fasolea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Adăugați 6 linguri de vinetă și aruncați pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper. Într-un alt castron mare, aruncați verdeață amestecată cu suficientă vinetă rămasă pentru a acoperi. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Verde MixtVerde Mixt
VinetăVinetă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Movilă verde amestecat în centrul a 6 farfurii. Înconjurați cu felii de papaya. Aranjați fasolea deasupra verdețurilor mixte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verde MixtVerde Mixt
Ananas ObișnuitAnanas Obișnuit
FasoleFasole
10
Se presară cu fistic și ricotta salata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta SalataBrânză Ricotta Salata
Nuci De FisticNuci De Fistic
11
Per porție: calorii, 132; grăsime totală, 4 g; grăsimi saturate, 1 g; Colesterol, 6 mg.
12
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista