Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de fasole verde cu ceapă Vidaliană și mentă. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 82 calorii. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, sare, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Gratin de roșii verzi și ceapă Vidaliană, Salată de pepene verde, ceapă verde și mentă, și Salată de pepene verde, ceapă verde și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Fasole verde la abur, acoperită, 5 minute sau până când este crocantă. Clătiți fasolea verde cu apă rece; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Apă
2
Combinați fasolea verde, fasolea, ceapa și menta într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Fasole Verde
Ceapă
Mentă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Combinați oțetul balsamic și următoarele 6 ingrediente (oțet balsamic prin pudră de usturoi), amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic
Praf De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Se toarnă vinaigreta peste amestecul de fasole verde și se aruncă bine. Se răcește timp de 1 oră.