Salată de fasole verde, alune și mentă cu sos de lămâie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de fasole verde, alune și mentă cu pansament cu lămâie. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 196 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați fasole, coajă de lămâie, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Salată simplă de fasole verde cu sos de lămâie, Salată de fasole verde și alune, și Rețetă de salată de fasole și Pancetta (cu Pecorino de mazăre și sos de mentă).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Întindeți nucile pe o tigaie și coaceți până devin aurii sub piei (rupeți una pentru a testa), 10 până la 15 minute. Când nucile sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, frecați un prosop de bucătărie pentru a îndepărta cât mai multe piei. Se toacă grosier și se lasă deoparte.
Într - o oală de 4 până la 6 litri la foc mare, aduceți 3 litri de apă sărată la fierbere.
Adăugați fasole verde și gătiți până când sunt crocante, 4 până la 7 minute.
Se scurge într-o strecurătoare și se scufundă fasolea într-un castron cu apă cu gheață pentru a se răci.
Se scurge din nou și se lasă deoparte.
Într-un castron mic, amestecați împreună frunzele de mentă, coaja de lămâie, sucul de lămâie și sarea pentru a face pansamentul.
Stropiți în uleiul de alune, amestecând constant.
Într-un castron mare, aruncați ușor fasolea cu sos și alune.
Se servește la temperatura camerei.
Asocierea vinului: o versiune ușor stejată a Sauvignon Blanc