Salată De Fasole Verde
Salata verde cu fasole verde este o fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 9. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 211 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. 12 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați avocado, nuci pecan, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pesto a aruncat partea de porumb, praz și fasole verde, Salată Verde Aruncată, și Salată Verde Aruncată.
Instrucțiuni
Așezați fasolea într-o cratiță mare și acoperiți cu apă; aduceți la fierbere. Gatiti, neacoperit, timp de 8-10 minute sau pana cand este crocant.
Scurgeți și clătiți în apă rece.
Într-un castron mare, combinați fasolea, portocalele și ceapa. Într-un castron mic, bateți uleiul, oțetul, zahărul, sarea și piperul.
Se toarnă peste amestecul de fasole și se aruncă pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore. Chiar înainte de servire, adăugați salata verde, avocado și nuci pecan; aruncați ușor.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Miguel Torres Cordillera Chardonnay cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Miguel Torres Cordillera Chardonnay]()
Miguel Torres Cordillera Chardonnay
Nasul prezintă o mare complexitate aromatică, dezvăluind note florale, piersică și litchi. Proaspăt pe gust, cu aciditate suculentă și o dungă de coniac care este semnul distinctiv al solurilor calcaroase din Limari.Sublim cu caviar. Un partener ideal pentru păstrăv și somon afumat, fructe de mare proaspete și toate preparatele din pește, fie coapte, fie în sos.